Bergmark Copenhagen | Om os
2730
page-template-default,page,page-id-2730,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Om os

Bergmark Copenhagen består af en lille gruppe ildsjæle, hvor især stifteren, designeren & produktudvikleren Sue Bergmark, er motoren i projektet. Sue har designet og udviklet alle produkter efter familiens egne behov i hverdagen. Idag finder Sue fortsat sin inspiration ved hendes egne daglige udfordringer med sine egne børn, men også hos de mange forældre der ofte henvender sig med udfordringer i hverdagen. Arbejdet med at udvikle HugAbaby produkterne begyndte allerede i foråret 2013 og siden har arbejdet bestået i at teste produkterne og sørge for at de efterlever alle de krav der stilles til børneomsorgsprodukter for børn i alderen 0-3 år.

Vi har fokus på især bæredygtighed, kemifrie eller økologiske materialer og forholdene på de fabrikker vi bruger overholder de krav vi stiller i forhold til menneskerettigheder og lønforhold. Derfor betaler vi også lidt mere for at få produceret vores produkter, da fabrikkerne har en højere standard end normalt i de asiatiske lande. Vi hos Bergmark Copenhagen, vil være med til at ændre verden til et bedre og mere sundt sted for alle men især et sundt sted for vores børn at vokse op.

Virksomhedens vision for fremtiden er at skabe innovative og kreative babyprodukter med henblik på sikkerhed og indlæring. Produkterne henvender sig mest til børn fra 0-3 år. Bergmark Copenhagen Institutional, udvikler også produkter for børns sikkerhed i institutioner, skoler og dagpleje.

Kontakt os hér

Tlf.: +45 91 11 11 70
Email.: kontakt@bergmark.dk